60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus

Yli 500.000 asiakasta

Ostoskorisi

Jatka ostostentekoa

Suosittu nyt

TrendiWiFi toistin

WiFi toistin

38 €66 €-42%
Kannettava Steamer

Kannettava Steamer

55 €77 €-29%
+30 000 followers @sparnet @sparnet
Shipping

Ilmainen toimitus Suomessa

Meistä

Toimivia ja suosittuja tuotteita jokaisen arkeen


Sparnetsin omistaa Stores For You -yritys, jonka Pohjoismaiden päämaja sijaitsee Tukholmassa. Toimintamme pohjautuu asiakkaillemme ja heidän kodeilleen tarkoitettujen, usein tavallisesta poikkeavaa suunnittelutyötä edustavien älytuotteiden löytämiseen ja kehittämiseen. Sparnetsin valikoima on joustava ja pohjautuu kausiin ynnä trendeihin. Siitäkin huolimatta kotiin ja kotitalouksiin keskittyvät ratkaisut ovat aina erityisen lähellä sydäntämme.

Sparnet on yksi segmenttinsä suurimmista toimijoista Suomessa, ja se käsittelee 600-1000 tilausta päivittäin. Kaikki tuotteet toimitetaan veloituksetta 60 päivän sisällä avoimesta ostosta / palautuksesta.

Sparnet founders

Ympäristö ja eettinen vastuu
Noudatamme EU:n ja Suomi materiaalidirektiivejä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Vierailemme säännöllisesti tavarantuottajiemme luona varmistaaksemme heidän työympäristönsä, palkkojensa yms. tason sekä sen, että heidän tehtaansa noudattavat sijaintimaansa lakeja sekä toimintaohjeistuksia. Sparnetin yhteistyökumppanit valmistavat tuotteita myös useille suurille pohjoismaisille vähittäismyyntiyrityksille.
 

Tuotteemme toimitetaan ClimatePartnerin hyväksymissä, ympäristöystävällisissä pakkauksissa. 

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä. Kuuntelemme aina toiveitasi. Käyttämämme materiaalit sekä niiden toimivuus pohjautuvat saamaamme arvokkaaseen palautteeseen. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme ja kertoa sivustoamme, tuotteitamme tai palveluamme koskevaa mielipidettäsi.

Pyrimme takaamaan jokaisen asiakkaan tyytyväisyyden, joten kuuntelemme sinua taatusti! Vastaanotamme mielellämme palautetta tuotteistamme, toimivista tai vähemmän toimivista asioista, verkkosivun sisällöstä tai asiakaspalvelustamme. Pyrimme jatkuvasti kehittymään parempaan suuntaan!


Sparnet - Nordic HQ 
SPARNET
C/O Almroths Express
Säterivägen 25
605 97 Norrköping
SWEDEN